fredag 21. august 2009

Da er jeg tilbake, og for fullt nå håper jeg.

Har ikke blogget siden før jeg dro på ferie, så nå er det vel på tide og oppdatere dere litt? Har hatt en superduper sommer med sol, varme, hærlige strender og eksotiske drinker. Ikke minst en hærlig kjæreste, en vidunderlig sønn, og ja - lillesøs. Kunne det blitt bedre? Bilder ble det haugevis av, det kan jeg garantere. Lover å legge ut et par av de i løpet av helga.. Har ikke fått lagt dem inn på min pc ennå (har lagt dem på pappa's). Oppsummering fra ferien kommer med bildene tenker jeg.

Nå har jeg forresten bestilt meg mobilt bredbånd også, som kom i posten idag - mangler bare koden så jeg får tatt det i bruk :p Internetten til pappa har (og er) vært så ustabil, derfor har det heller ikke blitt noe blogging etter jeg kom hjem. Men det skal det vel bli litt forandring på nå håper jeg! :)

Og har jeg fortalt dere at jeg har fått meg jobb? Vel, det har jeg! Etter jeg kom hjem fra ferie ble jeg kalt inn til intervju hos Bunnpris. Så nå jobber jeg der på deltid (forhåpentligvis fulltid etterhvert). Det må jeg si er faktisk ganske gøy, tro det eller ei. Er litt deilig å komme seg bort fra "husmor-livet" også innimellom. Synes jeg, iallefall.

Håper dere alle har hatt en strålendes sommer, uansett om dere har vært på sydenferie eller rett og slett kost dere hjemme i vakre Norge :)

0 kommentarer:

Disse følger bloggen min