tirsdag 1. september 2009

Da er det tid for Daniels første dag i barnehagen!

Nå sitter vi og koser oss og spiser en yoghurt før vi skal dra. Barnehage sekken står bare og venter! Han starter "seint" idag, siden det er første dagen. Så vi skal ikke være der før kl. 10 :) Han skal heller ikke være der hele dagen idag, men gøy blir det nok uansett. Vi gleder oss! Han har vært der 2 ganger før og hilst på, og det gikk kjempebra, han koste seg godt og ville nesten ikke dra derifra. Så jeg har troa på at det går bra når han skal begynne å være der alene også :) Kjekt å leke med andre barn vettu!
(Bilde kommer senere, siden jeg ikke fikk tatt så mye bilder - så må jeg legge inn et par av de jeg tok med videokameraet før vi dro - og da med barnehagesekken på selvfølgelig. KOMMER KOMMER!)

4 kommentarer:

stinebmarie sa...

Håper det går bra i barnehagen :)

Om meg sa...

Tusen takk! :) Det gikk kjempefint, han ville nesten ikke hjem jo! Hehe.. Koste seg mye der ja, med alle lekene - og alle andre barna :)

caroline sa...

hehe :D
Så ut som han har det kjempe kjekt da, men e måtte bare le når e hørte etter hva de andre snakket om i bakgrunnen.
E var jo i praksis i høst (barnehage) og da var det slike samtaleemner omtrent daglig :P
haha ;)

Liker bloggen din, og tok den "testen" med svar på meldinger til svar på spørsmålene(slik du har under) og e holdt på å få tullflira av hele greia!!! :D

Om meg sa...

Hehe, ja var litt morro å høre hele samtalen dems i bakgrunnen :P

Tusen takk for hyggelig kommentar forresten! :D Blir alltid glad av å få sånne tilbakemeldinger :) Den "testen" synes jeg og var morro, flirte litt selv og når jeg tok den ja :P

Disse følger bloggen min