torsdag 5. august 2010

Da er sommer'n over, eller?

HEI PÅ DERE! Har dere hatt en fin sommer? Jeg fikk jo ikke blogga fra mobilen sånn som planen var, siden jeg hadde glemt å koble bloggen min til nye mobilen før vi dro.. Sånn går'e gitt! Og jeg har jo så mye å blogge om, så jeg advarer om at det muligens kommer en haug med innlegg nå! Hehe.. Vel, jeg tror jeg starter med ferieturen jeg, camping på Sørlandet!

Her har dere da det store, pene teltet vårt som vi brukte 4 timer på å sette opp første gangen! Sånn kan det gå når man ikke prøver ut nye teltet sitt før man drar avgårde.. Det var igrunn ikke så vanskelig som vi skulle ha det til altså, bare noe små IQ greier som vi ikke fant ut av før etter omtrent 4 timer. Når vi først fant det ut så kom det opp på 10min! Jaja..

Vi var jo som sagt på Sørlandet, nærmere bestemt - Kristiansand og Søgne. For en nydelig by! Det var deilige temperaturer når vi var der, lå på rundt en 20-25 grader. Hærlig! Det er akkurat passe sommervarme det, sånn egentlig. Ikke dauer du av heteslag og ikke fryser du uten jakke. Daniel Edin fikk også bade littegrann i den store fontenen i parken, tror egentlig at det var litt kaldt - for han lo og hakka tenner om en annen, hehe. Men det ble fort varmt igjen når sola skinte så fint. Og med en is attpåtil så ble det en super dag/ferie! Shopping - nei det hadde vi verken penger eller plass til. Bilen vår var fyllt opp til randen av alt campingutstyret, så der var det ikke plass til noe som helst. Men kanskje likesågreitdet? .. Og når vi først var i Kristiansand var det jo en selvfølge at vi tok turen til Dyreparken! I hele 2 dager var vi der, og likevel rakk vi ikke å se alt?! Gedigent er ordet! Jeg var jo der når jeg var 9 eller noe sånt, men kan ikke huske så stort det var, men det var det ihvertfall. Fikk sett alle dyra - foruten om reptilene og krokodillene + Julius (tenke seg til!). Må nok en tur til så vi får sett de også, hehe. Tror den store hiten var å se tigerene og løvene jeg altså, de snakkes det fortsatt om her i hjemmet. Vi kjørte skuta "Grevinnen", og det var en liten en som syntes det var utrolig spennendes altså! Litt småskummelt også kanskje. Vi var også i Kardemommeby og så på "Tante Sofie", "Politimester Sebastian" og "De tre røverne". Artig det vettu! Daniel Edin fikk ta småkaruseller og bade litt i det nye badelandet - selv om turen dit varte i omtrent en halvtime da det var en liten en som nekta å bade i det kalde vannet! Har'ru sett på makan! Hehe.

Etter 5 fantastiske dager i Kr.Sand dro vi oppover til Sandvika for å besøke svigersøs. Var noenlunde fint vær der også når vi var der, forutenom et par gråværsdager. Men ey, vi er tross alt i Norge. Etter 4 dager i Sandvika dro vi (endelig?) hjemover igjen. Lysten på å dra hjem var vel egentlig ikke så stor (eller?), men sånn ble det jo. Og sånn eegentlig var det veldig godt å komme hjem og slenge seg i den gode, myke og deilige senga vår!
Hva med dere? Har dere hatt det fint i sommer?

1 kommentarer:

Birgitte sa...

Venta på neste innlegg! Nydlige bilde btw =D

Disse følger bloggen min