søndag 19. september 2010

Surpriseparty for Lisa!


I går var vi med på overraskelsesparty for Lisa, en venninne av meg som jeg ikke har sett på en stund.. Det har vært utrolig morro å være med på fra dag. 1 - å følge med på planleggingen, og igrunn bare det å vite at hun ikke har peiling på hva som ventet henne. Og enda morsommere var det å se henne når broren kom inn dørene til lokalet med Lisa (som hadde bind for øynene og hørselvern). Vi sto da ca. 30 personer rett foran henne og var alle klare til å rope "SURPRISE!". Da var det såvidt hun turte å ta av bindet for øynene altså, fantastisk morsomt rett og slett. Og gjett hvem som ble overraska ja! Hehe, stakkar ;)


Det ble servert reker m. brød/salat osv.. Kjempegodt btw! I tillegg hadde de laga spritgele, og det er jo alltids like morro å spise, hehe. Fikk også sjampis senere på kvelden, jammen ikke verst ;)

Her har vi guttaboys da vettu, koste seg denne kvelden! ;) Ellers vil jeg bare si takk for laget alle sammen! Vi hadde det fantastisk morro, og det tror jeg vi kan si på vegne av alle som var der. Og Lisa, du er bare supersøt! Det var veldig veldig koselig å se deg igjen, det har vært så altfor lenge siden sist - og det er bare trist! Du skal vite at jeg savner tiden når vi var bestevenninner, og håper vi kan bli bedre til å holde kontakten fremover. Familielivet er hektisk og annerledes enn livet mitt før, og jeg har vært altfor dårlig til å holde kontakten. Det beklager jeg. Håper du hadde en bra bursdagfeiring i går og at du får en kjempefin dag på selve dagen, tirsdag! Kjempeglad i deg, skal du vite!

0 kommentarer:

Disse følger bloggen min