fredag 4. juni 2010

Hva er du mest fornøyd med ved deg selv?


Vi bruker alt for mye tid på å fokusere på alt vi ikke er fornøyd med ved oss selv, og det er jo ikke bra. Selvtilliten synker for hver en bilring, rynke, strekkmerke.. Let's face it, det er livet. Jeg har problemer med alt det der selv jeg. Selvtilliten min er ganske så lav og jeg prøver så godt jeg kan å skjule hver en bilring og strekkmerker hver dag. Men alt kan rett og slett ikke skjules, og sånn er livet rett og slett. Vi blir eldre, vi får rynker, puppene kommer nok til å henge litt med årene, appelsinhud er også på sin plass, bilringer kommer og går for mange..

Så la oss ta å se litt positivt på oss selv for en gangs skyld! Hva er du fornøyd med ved deg selv? Jeg vil ikke vite hva du ikke er fornøyd med, dette skal være en "vær glad i deg selv" debatt.


Jeg er fornøyd med øynene mine, leppene, tennene og puppene mine (selv om jeg synes sistnevnte er litt for store egentlig..)

Så få høre: Hva er du mest fornøyd med ved deg selv?

3 kommentarer:

Hege Beathe sa...

Jeg er fornøyd med øynene, hendene og føttene mine. Og til en viss grad puppene mine, selv om de ikke er de mest spretne og slettes ikke på rett plass :P

Hege Beathe sa...

Har utfordret deg på bloggen min ;)

Anette sa...

Hehe, nei puppene mine er nok ikke de mest spretne de heller, men er allikevel noenlunde fornøyd! ;)

Disse følger bloggen min