torsdag 8. juli 2010

Jeg er med på bloggkonkurranse.

Bloggeren Hilde skrev til meg at hun hadde en konkurranse gående på bloggen sin, så jeg måtte jo såklart inn og se hva det var for noe! Selvfølgelig må jeg være med på moroa jeg også! So here it goes..


Premien er en kjempefin, stor og praktisk stelleveske fra Willwin Of Sweden - hvor du selv kan gå inn og plukke ut din favoritt-stelleveske. Verdien på premien er fra 795-1095 kr. Jammen bra premie det altså! Det må man si. Ny stelleveske hadde nok gjort seg ja..

Vel, hvorfor skal jeg vinne? For det første har jeg aldri vunnet noen konkurranser før, for det andre så har jeg akkurat fylt 20 år! Og stelleveska vi har er gammel og utslitt, passer ikke til vogna vår i det hele tatt! Også er den jo veldig lite praktisk da den ikke har oppdelte lommer innvendig til å oppbevare forskjellige saker og ting. Det er jo umulig å finne noe når man er fullpakka på tur! Alt ligger i en stor haug rett og slett! Så sånn sett kunne vi egentlig hatt good bruk for en ny stelleveske ja! :)

Om jeg skulle være så heldig å vinne konkurransen så kunne jeg tenkt meg Willwin Magnificent Leatherette i brun, da den passer best til vogna vi har i tillegg til at den ser utrolig stor og praktisk ut!

__________________________________________________________

Hva gjør dere for å være med i konkurransen lurer dere på?

1. Trykk på bildet til Hilde's blogg så dere kommer til konkurransen og legg inn en kommentar med alle tingene som står nevnt i punktene nedenfor.
2. Velg din favorittveske på willwin's side.
3. Skriv en begrunnelse på hvorfor du bør vinne.
4. Skriv et innlegg om konkurransen på din blogg hvor du linker til både Hilde's blogg og selve konkurransen, i tillegg til Willwin's internettside. I tillegg linker du såklart til dette innlegget i kommentarfeltet til konkurransen sammen med de andre punktene nevnt her.

Som et ekstra punkt kunne jo du også blitt følger av bloggen eller evt. skrevet om konkurransen på facebook, twitter o.l, men dette er ikke et krav for å være med.

Frist for å delta er 15. August 2010.
Ønsk meg lykke til! Og tvi tvi til alle dere andre! :)

2 kommentarer:

HildeM sa...

Tusen takk for at du vil være med på konkurransen inne hos meg. Lykke til og fortsatt god sommer!

Klem fra Hilde

Anette sa...

Bare gøy det! :) God sommer til deg også :)

Disse følger bloggen min