fredag 20. august 2010

Kylling i Pita


Nok til 5 pitabrød
3 kyllingfileter i terninger
1/3 av en løk, oppskjært
1 paprika, oppskjært
1/4 av en hvitløk, hakket
6-7 cherrytomater, delt i fire
1/2 pk frosne (eller ferske) brokkolitopper
Smør til steking
ca 1/4 flaske med worchestershire saus
Litt salt
Chicken & Steak krydder
1 pk frosne pitabrød fra hatting
Slik gjør du
Skjær kyllingen i terninger og sleng bitene i en stekepanne på middels varme, mens du kutter opp resten av grønnsakene. Rør innimellom så kyllingen ikke blir brent. Bland alle grønnsakene med kyllingen i stekepanna og ha i de frosne brokkolitoppene. Rør litt, så brokkolitoppene tiner opp litt. Deretter krydrer du med litt salt og krydder som nevnt. Bland i smør og worchestershire saus. La stå på middels varme, rør om av og til. Tin pitabrødene i ovn som anvist på pakken. Når alt er ferdig fyller du pitabrødene med kylling og grønnsaker. Jeg lover, det smaker himmelsk!

0 kommentarer:

Disse følger bloggen min