onsdag 27. oktober 2010

Bollebaking! Og ny hårklipp på Daniel Edin.


Jeg og lillegutt hadde en kosedag på tirsdag, hvor vi baka boller og koste oss. Vet ikke om det var så mye baking på Daniel da, ble mer deigspising tenker jeg. Hehe, men han fikk prøve og fikk jo til å lage noe som lignet på boller i det minste! Morro er det jo. Bollene ble ganske så gode om jeg får si det selv. Av de mer vellykkede, kan man si. Var flere som likte de også, hehe.


Snøen er i ferd med å forsvinne igjen også. Varer ikke lenge her vettu, et par dager så regner det bort. Skal ikke klage på fjorårets vinter vel og merke, da holdt snøen seg i flere måneder. Fint vær var det også! Hmm, mon tro om det blir like fin vinter i år? Ikke godt å si, noe ustabilt her på kysten gitt. Får bare vente å se! 

Idag fikk Daniel seg ny hårklipp også. Det var godt å få av ham litt, han hadde ganske tynt og langt hår, så håper håret får tyknet litt nå som jeg har klipt ham. Er helt utrolig at han har tålmodighet til å sitte stille og kikke de veiene jeg sier han skal altså! Flink er han.. Og ble ikke han søt vel? Det har han jo alltid vært forsåvidt! Langt hår eller ikke. :) 

0 kommentarer:

Disse følger bloggen min