torsdag 28. januar 2010

Min nye digiscrap-video.

Den ligger nå altså nederst på bloggen under den første digiscrapping-videoen jeg laga. Sånn ellers så har Daniel begynt å bli helt frisk, mens Fehim har blitt syk. Han som sa at han aldri kom til å bli smitta, haha. Jeg derimot var den som sa at jeg helt sikkert kom til å bli smitta, jeg har ikke blitt smitta ennå ihvertfall. Ironisk nok ;) Men men, det kan jo fortsatt skje, så klart. Nå skal jeg ordne meg og gå til butikken en tur og handle litt middag og noe mat til den syke samboeren min. Ja og kattemat må man vel ha. Den katten har blitt skikkelig ramp de siste dagene! Hopper rundt og biter meg i tåa. Jaja, hva kan man gjøre? Hehe.

Vel, får komme meg bort fra dataen nå, har tross alt sittet ved den i noen timer nå for å bli ferdig med digiscrappinga. Når jeg først holder på med noe blir jeg så engasjert at jeg må gjøre meg ferdig før jeg kan gjøre noe annet! Hehe. Men nå er den ferdig heldigvis, så da avslutter jeg for idag :)

Noen av dere som driver med eller har prøvd digiscrapping?
Hvilken side eller program bruker dere? Jeg bruker scrapblog.com.
Ha en fin dag!

3 kommentarer:

Hegge Berta sa...

Jeg digiscraper. Bruker PhotoScape :)

Charlotte sa...

Har aldri skjønt helt det der med digiscrapping jeg, men det blir jo utrolig kult for de som får det til ;) hehe...

Har forresten en liten ting til deg på bloggen min:

http://www.charlottebloggen.com/2010/01/min-f%C3%B8rste-award/

Anette sa...

Photoscape altså! Der har jeg aldri prøvd det :) Digiscrapping er igrunn veldig morro! Men det er like morro å scrappe på papir også, hehe.

Åh, tusen takk for den Charlotte! Så utrolig hyggelig! :)

Disse følger bloggen min