fredag 26. mars 2010

Update: Headerkonkurransen.


HEADERKONKURRANSEN har jo blitt utsatt en god stund nå, siden jeg har vært uten internett i 1,5 mnd. Jeg beklager til dere som har deltatt, og jeg skjønner at dere sikkert synes at det har tatt utrolig lang tid! Men jeg lar headerkonkurransen bli gående frem til Kl. 21.00, Torsdag 1. April, i håp om å få flere bidrag [nå som jeg har minnet dere på konkurransen!]. Deretter vil vinneren bli kåret som får en søt liten makeup-veske fra Barry M. [Makeupmekka.no]


Gutter: Dere kan gjerne delta dere også! Om vinneren blir en gutt, så skal jeg selvfølgelig sørge for at premien blir noe litt mer passende ;)


For å komme til selve konkurransen, trykk på linken under.OBS! For å gjøre det lettere for dere har jeg lagt ut noen bilder på bloggens facebook-gruppe som dere kan bruke til denne og lignende konkurranser på bloggen min! Trykk på facebook-knappen på siden for å komme dit, eller søk den opp manuelt ved å skrive inn bloggadressen i søkefeltet på facebook. [anetterisnes.blogspot.com, om du lurte].


På forhånd, takk for alle bidrag!

0 kommentarer:

Disse følger bloggen min